Bessel van der Kolk, MD

.

Informatiepagina

Welkom!

Je hebt je ingeschreven voor de vierwekelijkse online cursus met prof. dr. Bessel van der Kolk beginnend op 17 februari om 15.30 uur. Leuk dat je deelneemt.

Met deze webpagina willen we je informeren over de procedure rondom de live bijeenkomsten. Inmiddels heb je een mail ontvangen van Collectively Rooted met een persoonlijke Zoomlink om toegang te krijgen tot de live sessies. Deze link is voor alle vier bijeenkomsten, dus we bevelen je aan om de betreffende mail ergens te bewaren waar je hem gemakkelijk kunt terugvinden. Als je geen mail met de Zoomlink hebt ontvangen, neem dan contact op met [email protected] (in het Engels) of [email protected] (in het Nederlands).


Open dialoogprogramma
17 en 24 februari, 3 en 10 maart
15:30-17:00 uur

Time Zone Converter

Aanvangstijd en bereikbaarheid ondersteuningsteam

We willen je vragen om 10 minuten voor aanvang van de live sessie aanwezig te zijn op Zoom (dus 15.20 uur), zodat er tijd is eventuele technische problemen op te lossenindien mogelijk. Je kunt ons bereiken via [email protected] (in het Engels) of [email protected] (in het Nederlands).

Vragen aan prof. dr. Van der Kolk


Je vragen aan prof. dr. Van der Kolk kun je insturen door middel van een formulier (zie de link hieronder). Het uiterste moment om vragen in te leveren is elke vrijdag voorafgaand aan de live bijeenkomst om 22.00 uur. Prof. dr. Van der Kolk zal de vragen doornemen om te zien welke onderwerpen het meest leven onder de deelnemers. In verband met de beperking van de tijd zal niet elke vraag behandeld kunnen worden en worden vergelijkbare vragen gecombineerd om tijd te besparen.

Tijdens de live bijeenkomsten is er beperkt gelegenheid om op dat moment alsnog een vraag te stellen. Wanneer je een vraag hebt, kun je je ‘hand opsteken’ (Zoomfunctie ‘Raise hand’). Wanneer prof. dr. Van der Kolk je uitnodigt om je vraag te stellen, doe dat dan gedetailleerd en kort, zodat zo veel mogelijk vragen behandeld kunnen worden.
Vragen moeten betrekking hebben op het onderwerp van de betreffende week.

Let op: wanneer je een vraag inlevert, word je geacht je voorbereid te hebben zoals hierboven vermeld.Dien uw vraag in

Netwerkbijeenkomsten

Elke week zal het programma beginnen met een lezing van 30 minuten door prof. dr. Van der Kolk. Daarna volgt het open dialoogprogramma van een uur. Na afloop van elke sessie is er een mogelijkheid om met elkaar na te praten en te netwerken. Om deel te nemen aan deze netwerkbijeenkomsten, kun je je aanmelden met de onderstaande link. Je ontvangt dan een aparte mail van Collectively Rooted met de Zoomlink voor deze netwerksessies.

Tijdens de netwerkbijeenkomsten zul je samen met 15-20 mensen naar een ‘breakout room’ gaan. Als je de breakout room binnenkomt, zal één persoon zich vrijwillig melden om de leiding te nemen en het gesprek te beginnen door zichzelf kort voor te stellen en vervolgens de volgende persoon te vragen dit te doen, om zo de groep snel rond te gaan.

Registreer:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduirrzstE9YxO5rq4swEtJfsG4ibRBUc

Techniek

Wij kunnen technische problemen aan jouw kant niet altijd oplossen. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het functioneren van je eigen computer/tablet, internetverbinding, het bij de hand hebben van de juiste Zoomlink op het moment dat de live bijeenkomst begint en dergelijke. Uiteraard zullen we helpen problemen zo veel mogelijk op te lossen. Mocht de techniek het echt laten afweten, wees dan gerustgesteld door het feit dat de live sessies worden opgenomen en binnen 24 uur tot 24 april 2021 beschikbaar zullen zijn.

Opnames van de live sessies zullen tot 24 april beschikbaar zijn in je ‘learning management platform’: https://collectivelyrooted.thinkific.com/users/sign_in

Wanneer je niet bekend bent met Zoom, adviseren wij om iemand in je omgeving te vragen om te oefenen. Jullie kunnen een Zoommeeting aanmaken en vervolgens bijvoorbeeld de functies uitproberen om de video aan en uit te zetten en het geluid in en uit te schakelen (mute/unmute).

Voorbereiding

De voorbereiding van het live programma bestaat uit het kijken van de twee video-basiscursussen en het lezen van het boek ‘Traumasporen’.
Om toegang te krijgen tot de video-basiscursussen heb je een mail met een link gehad. Hierbij ontvang je deze link nogmaals
https://collectivelyrooted.thinkific.com/users/sign_in

Het boek ‘Traumasporen’ kun je hier bestellen: https://www.uitgeverijmens.nl/product/133-traumasporen

Als je vragen hebt, dan kun je deze stellen via
[email protected] (English)

[email protected] | www.uitgeverijmens.nl (Dutch)Subscribe

Sign up with your email to receive news and updates.